HBDH Milisleri: Ölümsüzlerimizin izinde ateş taşımaya devam ediyoruz

755

HBDH Milisleri yaptığı açıklama ile 20 Eylül’de Yenibosna’da polis ile işbirliği yapan ve  uyuşturucu satıcısını cezalandırdığını ve 21 Eylül’de Bayrampaşa’da sivil polis otosunu silahla tarayarak vurduğunu belirtti. HBDH Milislerinin yazılı açıklası şöyle:

”20 Eylül 2019 günü saat 22:00 sularında Bahçelievler Yenibosna’ da polis ile işbirliği içerisinde uyuşturucu ticareti yapan ve çocuk yaşlarda insanları bağımlı hale getiren uyuşturucu satıcısı Mehmet isimli şahıs milis güçlerimizce cezalandırılmıştır.

21 Eylül 2019 günü saat 02:00 sularında İstanbul Bayrampaşa bağlantı yolunda seyir halinde olan sivil polis otosu takibe alınarak silahlı saldırı düzenlenmiştir. Araç içerisinde kayıp olup olmadığı tespit edilememiştir. Bir süre sonra araçtanda panik halinde rastgele karşı atış yapılmış ancak birimimiz herhangi bir kayıp vermeden güvenli şekilde bölgeden ayrılmıştır.

AKP faşizmine ve onun bakanı Süleyman Soylu’ya güvenerek, işçilere, emekçilere, kadınlara, Cumartesi Annelerine, Barış Annelerine, gençlere azgınca saldıran, taciz ve tecavüzcü polis ve bekçi çetesine uyarımızdır. İktidar eliyle saray kuklası yargılamalara güvenerek kendinizi dokunulmaz sanmayın. İşkencelerinizin, zulmünüzün hesabını faşizmin adalet saraylarında değil, sokaklarda soruyoruz. Güvendiğiniz saray rejimi yıkılıyor, o artık ne kendini, ne sizi koruyabilir. Saraydakiler belki de bir gecede para dolusu uçaklarla kaçacaklar. Ya siz, bugün tetikçiliğini yaptığınız iktidar yıkıldığında, siz nereye kaçacaksınız ? Uyuşturucu tacirlerini de uyarıyoruz. İşbirliği yaptığınız polisleriniz kendilerini koruyamıyor, sizi kim koruyacak ? Üç kuruş para için yoksul halk çocuklarını zehirleyen, gençlerimizi geleceksizleştiren bu düşkün sürüsü halkların birleşik mücadelesinin hedefidir. Tüm ezilen, emekçi halkımıza, gençlerimize çağrımızdır. Nerede olursa olsun bu zehir tacirlerine, polis işbirlikçilerine göz açtırmayın.

Bu iki eylemimiz 21 Eylül 2015’de Türkiye devrimci gençlik önderlerinden Aziz Güler (Rasih Kurtuluş) in IŞİD’ e karşı savaşta ölümsüzleşmesinin 4. yıldönümü vesilesi ile yine geçen yıl Gümüşhane’de ölümsüzleşen Mehmet Yakışır (Cudi Zaza) anısına gerçekleştirilmiştir.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız