Ceren Yoldaşın Mevzisindeyiz! Geçit Yok! No Pasaran! – Enternasyonal Özgürlük Taburu

1233

Tarihi boyunca adı katliam ve soykırımla özdeşleşmiş faşist Türk devleti ve onun paralı çeteleri vahşi, barbar ve katliamcı bir yönelimle Rojava’ya saldırıyor. Rojava’ya karşı yürütülen işgal ve ilhak saldırısı tüm şiddetiyle sürüyor. Rojava halkları bu büyük saldırı karşısında tarihi bir karşı koyuş sergiliyor. Savaşın ağır bedellerine rağmen devrimin siperleri boş kalmıyor. Ölümsüzlerimizin gösterdiği yolda yoldaşlarımız en öne geçmek için birbirleriyle yarışıyor.

Devrim teslim olmuyor, düşman geriletiliyor!

Rojava tüm insanlığın onuru adına büyük bedellerle direniyor. Ölümle alay eden savaşçılarıyla, düşmana inat ölümsüzlerimizin arkasından stran söyleyen, halaya duran yiğit analarıyla, her gün yeni bir destan yazılıyor.

Ceren Güneş yoldaş, işte bu destana gülüşünü kattı!

DKP/Birlik Merkez Komite üyesi, Enternasyonalist Özgürlük Taburu komutanlarından olan, yiğit savaşçı Ceren Güneş yoldaş devrimin siperlerinden ölümsüzlüğü yürüdü.

Ceren yoldaş, işgal saldırılarının başından beri mevziden mevziye, dur duraksız bir savaş pratiğiyle tüm yoldaşlarına örnek oldu. Harcına ölümsüzlerimizin düşlerini kattığımız devrimimiz saldırı altındayken durmak nedir bilmedi. Yorulmadı. Dinlenmedi. Savaşın en sert anlarında dahi ne devrimci coşkusunu ne yüzündeki gülümseyişini eksiltmedi. Tıpkı düzenin vadettiği her şeyi reddedip devrime koşuşunda olduğu gibi sergilediği savaş pratiğiyle de cüretliydi.

Bizler, Enternasyonal Özgürlük Taburu savaşçıları işte o cüretle yürüyoruz. Ceren yoldaşın mevzisindeyiz. Bir adım dahi geride değil, onun ölümsüzlüğe yürüdüğü yerdeyiz. Cerenlerimizin gülüşünü bıraktığı devrimimizi sonuna kadar savunacağız ve işgalcilere geçit vermeyeceğiz.

Ceren Güneş yoldaşın yüce anısı önünde saygı ile eğiliyor, savaşımına bağlı kalacağımıza söz veriyoruz.

Ceren Güneş Yoldaş Ölümsüzdür!

No Pasaran! Geçit Yok!

Enternasyonalist Özgürlük Taburu Komutanlığı

5 Kasım 2019

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız