EÖT: Aynur ve İmran Yoldaşlar Ölümsüzdür!

1192

Devrim; insanın, insanlığın geleceğidir.
Devrim; yarın için savaşanların bugünde yarattıklarıdır.
Devrim; kararlı adımlarla yürünen yolun sonu değil, kendisidir.
Devrim; devrimcinin sapmadan, şaşmadan tutkuyla attığı adımlardır, o menzildir.
Devrim; hiçbir çıkar gözetmeden ona koşanların alnının teri, gözünün nuru, gülüşlerinin güzelliğidir.
Devrim; düzenin bütün renklerini reddetmiştir. Sonu ne olursa olsun güzel olandan vazgeçmeyiştir.
Devrim; bir halkın özgürlük çığlığı, bir savaşçının bu çığlığı hesapsızca sahiplenişidir.
Devrim; Aynur’dur, İmran’dır, Ceren’dir.

DEVRİM ÖLÜMSÜZDÜR!

Rojava devrimini yok etme saldırısı ve bu saldırıya karşı örülen büyük karşı koyuş devam ediyor. Rojava halkları bu barbar saldırıya karşı büyük bedeller pahasına tarihsel bir direniş sergiliyor. Enternasyonal Özgürlük Taburu, tüm gücüyle Rojava halklarının yanında, en ön savaş cephelerinde devrimi savunuyor.

6 Kasım 2019 günü, iki cesur EÖT savaşçısı devrimin siperlerinde ölümsüzlüğe yürüdü. DKP/BÖG savaşçıları Göze Altunöz(Aynur Ada) ve Yasin Aydın(İmran Fırtına) yoldaşlar Rojava devrimini savunma savaşımımızda Til Temir cephesinde ölümsüzleştiler.

Yoldaşlarımız, işgal ve ilhak saldırısının ilk gününden itibaren savaşın en önündeydiler. EÖT’nün hareketli bir savaş grubunun içinde düşmana birçok darbe vurdular. Sömürgeci Türk devleti ve onun beslediği çetelerin durdurulması ve geriletilmesinde pay sahibi oldular. Soluksuz bir tempo ve büyük bir cesaretle görevden göreve koştular. Kah gündüz, kah gece, büyük küçük demeden önlerine gelen bütün devrimci görevleri başarıyla yerine getirdiler. Halkların kurtuluş umudunun, Rojava devriminin, devrimimizin korunması için hiçbir tehlikeden sakınmadan, büyük bir özveriyle kahramanca savaştılar. Rojava devriminin birçok cephesine emeklerini katıp devrimin harcında yer aldılar. Şimdi de ölümsüzlükleriyle devrimin yüceliğinde birer doruk oldular.

Biz, EÖT’nün tüm savaşçıları, söz veriyoruz. Aynur’a ve İmran’a, onların yoldaşlığına layık olacağız. Halkların kurtuluş umuduna, DEVRİM’e sadakatle bağlı kalacağız! Onların adımladığı yolu sonuna, zafere ulaştıracağız!

Aynur ve İmran Yoldaşlar Ölümsüzdür!

NO PASARAN! GEÇİT YOK!

EÖT Komutanlığı

6 Kasım 2019

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız