Tekoşer Piling’in Mektubu: Pişmanlık Yok!

1593

 

PİŞMANLIK YOK DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYİ YAPARKEN ÖLDÜM

“Ciao, eğer bu mesajı okuyorsanız, bu benim hayatta olmadığımın işaretidir. Ah, sakın üzülmeyin, ben bu şekilde iyiyim; pişmanlıklarım yok, ben doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yaparken öldüm, en zayıf olanları savundum ve adalet, eşitlik ve özgürlük ideallerime karşı sadık kaldım. Yani, erken gidişime rağmen hayatım hala başarılıdır ve dudaklarımda gülüşümle gittiğimden neredeyse eminim. Bundan daha iyisini isteyemezdim.

Sizin için her şeyin en iyisini diliyor ve (eğer henüz yapmıyorsanız) bir gün sizin de bizden sonrakiler için hayatınızı verme kararı almanızı umuyorum. Çünkü dünya yalnızca bu şekilde değiştirilebilir. Ancak her birimizin içinde bulunan bireyselliği ve egoizmi yenerek fark yaratabiliriz. Bunlar zor zamanlar biliyorum, ama sakın vaz geçmeyin, umudunuzu yitirmeyin; asla! Bir an bile.

Her şey kaybedilmiş gibi gözükse de kötü şeyler insanlara acı verse de ve dünya dayanılmaz hale gelse de, güç bulmaya devam edin ve bunu yoldaşlarınıza aktarın. Tam da bunun gibi karanlık anlarda bu ışık yardımcı olacaktır. Ve her zaman hatırlayın: ” Bütün fırtınalar küçük bir damla ile başlar.” Siz de bu damla olmaya çalışın.

Hepinizi seviyorum ve sözlerimi değerli bulmanızı umuyorum.

Serkeftin!

Orso,

Tekoşer,

Lorenzo.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız