HBDH Milislerinden Atakan Mahir ve M.Ali Kasırga için eylemler

930
Uzay Çağının” Milisleriyiz, “Kasırgamız” Faşizmi Ezecek

1- 05 Ağustos 2019 günü Tuzla Piyade okulu poligon alanı ve muhimmat bölgesi güçlerimizce hedeflenmiştir. Eylemimiz sonrası çıkan yangında, korkuya kapılan güçler hiçbir yerin kendileri için güvenli olmadığı gerçeği ile yüzleşmişlerdir.

2- 06 Ağustos 2019 günü Üsküdar Bilim Merkezi güçlerimiz tarafından hedef alınmış, çıkan yangın sonrası binanın bir bölümü kullanılamaz hale gelmiştir.

Üsküdar Bilim Merkezi paravan bir şemsiyedir. Kimse kurumun ismine bakarak onun “bilim kurumu” olduğu yanılgısına düşmesin. Kanlı paraların “maskelendiği – AK’landığı” bir iştiraktir. Tarihen “yeşil sermaye” olarak bilinen AKP’ nin palazlandırdığı yağmacı şebekenin ideolojik görüntüsüdür.

Her taşın altından çıkan Esat Ertaç Erbesler bu merkezinde yapı taşları arasındadır.

Esat Ertaç Erbesler’ in derin ilişkileri Deniz Fenerinden, Beyaz Holdinge, Elektirik üretim şirketlerinden, kamu ihalelerine kadar uzanan bir sarmaşık içerisindedir. AKP-MHP faşizminin ekonomik ve toplumsal örgütlenmesine hizmet eden bu şahıs aynı zamanda İlim Yayma Cemiyetinden, Safa Vakfına, Cihannüma Derneğinden, Sosyal Politikalar Derneğine kadar bir çok kuruluşun yöneticisi olarak yer almakta, halkın ve ülkenin kaynaklarını yağmalayarak yaptıkları servetlerin sürekliliği için faşizmin toplumsal örgütlenmesinde de görev almaktadır.

3- 09 Ağustos 2019 günü Tuzla’da yer alan Boya üretim Fabrikası tarafımızca küle çevrildi. Alev alev yanan fabrika çokuluslu bir şirkete ait. Dünya nüfusunun 1/3 ünün açlık sınırının altında yaşamasına neden olan, dünya kaynakları sömüren ve yerel iktidarlar tarafından ülkesini ucuz işgücü ve sömürü bahçesine dönüştürülerek hizmet edilen bu tekeller hedefimiz olmuştur.

Bu üç eylemimiz de sömürü ve sömürge düzenini koruyan, ondan beslenen, toplumsal örgütlenmesini gerçekleştiren yapılar ve kişiler hedef alınmıştır.

Eylemlerimiz 11 Ağustos 2018 günü Dersim’de sömürgeciliğe karşı direnişte HBDH saflarında ölümsüzleşen hakikat savaşçısı 10 yoldaşımızın, güler yüzlü komutan Atakan Mahir’in, komünarcı Mehmet Ali Kasırga’nın anısına gerçekleştirilmiştir.

HBDH Milisleri yaptığı açıklamada 5 ağustos 2019 tarihinde Tuzla Piyade Okulu ve 6 ağustos 2019 tarihinde Üsküdar Bilim Merkezi ve 9 ağustos 2019 tarihinde yine Tuzla’da bulunan boya üretim fabrikasına yapılan saldırıları üstlendi. Eylemleri 11 Ağustos 2018 günü Dersim’de sömürgeciliğe karşı direnişte HBDH saflarında ölümsüzleşen  10 gerilla ile  HBDH Komutanı Atakan Mahir’in, Komünarcı Mehmet Ali Kasırga’nın anısına gerçekleştirildiğini duyurdu. HBDH’ın yaptığı açıklamada şunlara değinildi;

”Rahat uyuyun yoldaşlar “dağların da, şehirlerin de anahtarı emin ellerde” Halkların Birleşik Devrimi Zafere yürüyor. Bedel ödetmeye devam edeceğiz.

Atakan Mahir yoldaşın dediği gibi;

“Unutma ki; Mesih çağının değil

uzay çağının gerillasıyız

ne Spartaküs bizim gibi yaşadı

ne de Che bizim gibi savaştı “

Bizde uzay çağının milisleriyiz, geliştirdiğimiz yeni tekniklerle her yerdeyiz.”

HBDH Milisleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız