HBDH: Konya’da Araçlık Mühimmat Konvoyu İntikam Milislerimizce Vurulmuştur

798

10 Ağustos 2019 günü Konya Akşehir ilçesinde seyir halinde olan mühimmat yüklü 8 araçlık askeri konvoy HBDH’a bağlı, Alişer Xelikan, Ulaş Bayraktaroğlu ve Bayram Namaz intikam birimlerince imha edildiğini açıkladı.

Açıklamanın devamında ise şunlara değinildi;

”Bölge halklarının özgürlüğünün önündeki en büyük tehdit olan işgalci AKP-MHP faşist blokunun sınır hattına yönelik işgal hazırlıkları kapsamında bölgeye takviye amaçlı sevk edilen askeri konvoy hakkında istihbari bilgilere ulaşan birimimiz, güzergah ve geçiş saati bilgilerine uygun olarak hazırlıklarını yapmış ve başarılı bir biçimde hedefini imha etmiştir. Seyir halinde gerçekleşen patlamalar sonucu araçlarda bulunan askerlerin akıbetide, tıpkı Reyhanlı’da ki gerçekler gibi iktidar tarafından gizlenmektedir. Çok sayıda ölü ve yaralı bulunduğu birimlerimiz tarafından tespit edilmiştir.

Birimlerimiz başarılı biçimde üslerine dönmüşlerdir.”

İntikam Birimlerimiz birleşik devrim önderlerimizi yaşatıyor

Ş.Alişer Xelikan (Mehmet Korkmaz) birleşik devrim mücadelemizin PKK saflarında yetişmiş, eğitimlerini Kürt Halk Önderi A.Öcalan’dan almış, gerillacılığın felsefesini kendinde derinleştirmiş ve hiç durmadan mücadelesini büyütmüş ve son olarak HPG Komuta Konseyi üyesi olarak görevlerini sürdürmüştür. 19 Aralık 2017 yılında Bingöl’de faşist TC ordusuyla girdiği çatışmada ölümsüzleşmiştir.

Ş.Ulaş Bayraktaroğlu (Mehmet Kurnaz) birleşik devrim mücadelemizin komutan cephede komutandır anlayışını geliştiren Devrimci Komünarlar Partisi/Birleşik Özgürlük Güçleri’nin önderidir. Gezi direnişinde barikatları en önde kuran ve direnişe yön veren Ş.Ulaş Bayraktaroğlu, Gezi direnişi sonrası yönünü Türkiye Devrimci Hareketi’nin verili durumuna bir itiraz olarak partisiyle birlikte Rojava’ya ve birleşik devrim mücadelemize dönmüştür. HBDH kuruluş çalışmalarında görev almıştır. 9 Mayıs 2017 yılında Rakka cephesinde AKP/IŞİD çetelerine karşı savaşta ölümsüzleşmiştir.

Ş.Bayram Namaz (Baran Serhat) birleşik devrim mücadelemizin Marksist Leninist Komunist Partisi önderidir. Baran Serhat Türkiye zindanlarında geliştirdiği mücadelesini her cephesinde görev alarak Rojava devriminin başarısına ve sürekliliğine adamıştır. Rojava devrimi ile özdeşleşen öncü bir komutandır. Türkiye ve Kürdistan’ın birleşik devrim köprüsü olan HBDH’ın kuruluş çalışmalarında görev almıştır. 23 Mart 2019 tarihinde Rojava’nın Serekaniye kentinde faşist TC ve çetelerinin saldırısı sonucu ölümsüzleşmiştir.

AKP/MHP faşizmi hedefimizdir! Yeneceğiz!

AKP/MHP faşizmi savaştan beslenmeye bizler faşizmin savaş araçlarını birleşik devrim mücadelemizle yok etmeye devam ediyoruz.

Sömürgeci TC faşizmi Kürt halkına, işçilere, kadınlara, gençlere topyekün savaş ilan etmiştir. İçerde yürüttüğü savaş yetmemiş savaşı sınırların dışına taşımıştır. Emekçi ve yoksullar, ezilen halklar hergün bu savaşta ya açlıktan ya da mermilerden, bombalardan kaynaklı ölmektedir. Hergün kadınlar bu iktidarın koruduğu erkeklerin cinayetine kurban olmaktadır.

Birleşik Devrim mücadelemiz AKP/MHP faşizmini hedef almıştır ve mutlaka yenilgiye uğratacaktır. Ağustos ayında yeni saldırılar düzenleyeceğini anlatan Erdoğan ve iktidarı ağzından çıkan her savaş kelimesinde daha fazla güçlerimizin hedefi haline gelecektir.

AKP/MHP faşizminin savaş araçlarını hedef alan ve imha eden güçlerimizi bu başarılı eylemleri sonucu kutluyoruz.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız