HBDH Milisleri Tuzla eylemini üstlendi

999
HBDH Milisleri, İstanbul’un Tuzla ilçesinde kimyasal maddeler ve askeri kamuflajların üretildiği bir fabrikaya yönelik eylemi üstlendi.

HBDH Milislerinin yazılı açıklaması şöyle:

“HBDH olarak daha önce yaptığımız eylem ve açıklamalar ile faşist hükümeti ve destekçilerini defalarca uyarmıştık, fakat ne devlet halkımıza yönelik saldırılarına ve sömürüye son verdi, nede faşizm destekçileri yaptıklarına son verdi. Faşist Erdoğan’ın 2023 vizyonu ve hayali milyonlarca insanın sömürülmesine, aç kalmasına ve katledilmesine sebep oluyor. Uluslararası bir şirket olan EMA KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş de önüne 2023 büyüme ve gelişme vizyonu koyarak halkın ve emekçilerin emeği ile faşist iktidarın savaş ekonomisine destek oluyor. Bilinmelidir ki faşizm ile beraber hareket eden her kişi ve kurum halkımıza düşmanlık yapıyor ve biz bunun hesabını soracağız. ” Bu şirketin  kimyasal ürünler, askeri kamufulajlar  ve daha bir çok alan da üretim yapmakta olduğu ve bu üretim ile faşist hükümete ve orduya büyük destek sunduğu milislerimiz tarafından tespit edilmiştir.

18 Eylül günü İstanbul Tuzla da bulunan bu fabrika ya milislerimiz tarafından bir eylem gerçekleştirilmiştir. Yapılan eylem sonucu fabrika alevler içinde kalmış devlet güçleri müdahale etmekte çok zorlanmıştır. Yangın sırasında patlamalar yaşanırken fabrika binası komple küle dönmüştür. Şirkete ait onlarca araç ta yangın sırasında küle dönmüştür. Yapılan eylem sonrası havuz medyası ne kadar gerçekleri gizlemek istese de faşizme ve destekçilerine  vurulan darbe gözler önündeydi, bu eylem sonucunda milyonlarca dolar  maddi zarar oluşmuştur. Milislerimiz eylem sonrası sağlam bir şekilde alandan ayrılmıştır.”

Faşizme ne kadar güçlü ve haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdik. And olsun ki halkımıza yapılan her saldırıya ve politikaya misliyle karşılık vereceğiz, halkımızı sömürüp rahat uyuyacağını sananların rüyalarına gireceğiz. Bizi bitirmek isteyenlere karşı devrimci direniş ruhu ile her zaman ve her yerde mücadele edeceğiz.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız