Hüseyin Ağaoğlu’nun Balıkesir Avşa Adasındaki Villası Güçlerimiz Tarafından İmha Edilmiştir – BÖG

2150

Birleşik Özgürlük Güçleri resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile Hüseyin Ağaoğlu’nun Avşa Adasındaki villasını Necdet Adalı Özgürlük Gücü Müfrezeleri tarafından imha edildiğini duyurdu.

Açıklamanın tamamı:

AKP-IŞİD faşizminin beslemesi ve destekçisi Hüseyin Ağaoğlu’nun Balıkesir Avşa adasındaki villası 17.10.2016 tarihinde güçlerimiz tarafından imha edilmiştir.

AKP iktidarının sunduğu devlet olanaklarıyla bir grup asalak zenginliğine zenginlik katarken bölge işçi sınıfı ve halkları yoksulluğun ve sömürgeci savaşların altında ezilmektedir. Onlar saraylarında sefa sürerken işçiler iş cinayetlerinde, emekçiler savaş cephelerinde hayatlarını kaybetmektedirler.

AKP-IŞİD faşizmi, dayattığı iktidar kimliğini kabul etmeyen, boyun eğmeyen herkese karşı savaş açmıştır. Faşist çeteler Türkiye’de ve dışında açık açık, gözlerini kırpmadan halkları katletmekte, işgalci saldırılar düzenlemektedir. AKP faşizminin polisi ülke tarihinde hiç olmadığı kadar işkenceyi aleni hale getirmiştir. Siyasi nedenlerle tutuklanan insanlara işkence edilerek görüntüleri medyaya teşhir edilmektedir.

Sivas’ta onlarca Can’ı diri diri yakan, Soma madenlerinde yüzlerce işçinin ölümüne neden olan, Kürt illerinde çocuk, yaşlı demeden tüm halkı katleden, Suriyeli çocukların cenazelerinin Ege kıyılarına vurmasına neden olan kişiler aynı zihniyetin ürünüdür. Günümüzde AKP-IŞİD faşizmi bütün bu zulüm iktidarının odağıdır.

Faşist katiller, işbirlikçiler ve beslemeleri! Saraylarınızda sefa içinde rahat yaşayamayacaksınız. Rüyalarınız ve iktidar hayalleriniz her geçen gün daha çok kabusa dönüşecek.

Hiçbir yerdeyken her yerdeyiz!

Saraylarınızı başlarınıza yıkacağız!

AKP-IŞİD faşizmini ezeceğiz!

Necdet Adalı Özgürlük Gücü Müfrezesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız